dimarts, 15 de desembre del 2009

Egunkaria...

Hui ha començat el judici contra els caps del diari Egunkaria, tancat ja fa set anys per l'Audiència Nacional i en el qual la fiscalia de l'estat no ha presentat ninguna acusació contra ells. Tanmateix, els grans defensors de la democràcia, el "sindicat" 'Dignidad y Justicia' i l'AVT continuen en la línia del que ja fa prou de temps va establir Garzón: tot és ETA.
Supose que no s'atreviran a dir que ERC i el PNB són ETA per la foto de Tardà i Erkoreka en suport dels acusats... o sí, ja sabem com està la cosa a l'Estat.
Tornem a vore com es paga ser disident... quasi al 2010 i ens atrevim a tancar diaris, il.legalitzar partits, no permetre manifestacions amb fotos d'acusats (prohibiran també les fotos de Haidar en els actes de suport a aquesta?), etc... i em pregunte jo, quina democràcia és aquesta?¿

Libre! Apoyo a Egunkaria


Deixe un video de Fermin Muguruza denunciant el tancament del diari al rebre el premi de millor cançó en Euskera poc temps després del tancament del diari... en dos collons!


2 comentaris:

Tibu ha dit...

ie nene!
M´ha mlat tant esta entrada teua al bloc i el vídeo del Fermín, que m´he permés reproduir-lo exacte al BlocDelTauró, citant, of course, d´on ve l´opinió. La teua opinió.
Espere que no em denúncies per plagi. Que no és plagi perquè dic que és teu.
Au!!!

Enric ha dit...

gràcies Pablo!
compartir es amar....