dimecres, 1 d’octubre del 2008

Setmana Trascendental (Pluges, estudis i despedides a distància...)

Ja està ahí la cosa!!! (el canvi climàtic? el corralito argentino? l'ull de pisto del Solbes? el marianet que ja supera al sabateret?) NOOOOOO!!!!

està el post-mega-pluja i, sobretot els pres.... els previs de l'examen (Estic cagat!! la veritat, ja sols queden quatre dies i tinc milions de coses al cap!! i, a més, sense donar-nos compte, ja està Eivissa ahí, més prop que mai!. I açò pq??¿?¿ perque Danielet, alias el Marto, està també en el pre... en el pre-bodorrio i en la pre-despedida... com anirà la cosa?¿ es rememoraran vells temps (i velles relacions) en els que les vaques veieren l'aparició estelar del litri?¿? quina ens prepararà la cuadrilla??? emparellarem a Juan? el pakito el tindrem tranquilet o voldrà prendre també la iniciativa¿? i miquel, s'atrevirà (junt amb Quiquito i Danielet) a comparar la seua estatura amb la del bou? i, sobretot, el Juanma i el Mixel aportaran ací a la distància les fotos que immortalitzen el moment???

tots aquests enigmes, es despejaran en breu... des d'ací, des de la distància, esperarem noticies i, com no podria ser d'altra forma, contribuirem amb alguna sorpreseta acorde a la celebració: MOLT ATENTS a la web el dissabte!!!!

per últim, deixe algunes fotos de la inundació que, a la distància, han impactat prou!.

Besos, sort, i a passar-ho molt, però que molt bé!!!

I.... per cert, quines noticies vindran també de la despedida eivissenca¿? serà?¿? ha segut?¿?¿ no serà?¿? esperem noticies fresques de la bloguera eivissenca preferida! molts besos

fins prompte!!

i ací les fotos (extretes de www.sueca.biz):







2 comentaris:

Anònim ha dit...

M'encanta! a sovint entro al teu blog! m'agrada perquè saps trasmetre molt bé el que estàs pensant! o al menys aquesta és la meva sensació, és com que estigues ahí, xerrant!
Estarem atents a vora que pasa avui amb els "suecans"... per aquí, de moment, tot en calma, s'aixecat un dia soletjat i mar en calma, em sembla que baixaré a sa platja per aprofitar els darrers dies de bany!
Àngels

Enric ha dit...

Àngels!!!!
m'alegre que t'agrade entrar per ací i vore quines coses passen... al fi i al cap, açò no seria res si no hi haguera ningú a l'altre costat...

un besot i ens veiem promptet!

enric