dijous, 23 d’octubre del 2008

el post....

Després de 2 setmanetes des de l'última comunicació, estem ací altra vegada!

i no veges si han passat coses: eivissa-eixir-dir animalaes-bodorrio del marto-tornada-notes-ruth a madrid-reflexió... anem per parts!!

després de l'examen del dia 16, dia 17 arribarem a Eivissa la primera expedició suecana formada per Juanito, Quique i jo mateix... arreplegarem l'habitació (el camarote de los hermanos Marx!) i esperarem la vinguda de tota la colla. El marto megaestresat, Àngels prou relaxada (influiria en algo que la xiqueta tenia vacances i juan daniel estava encara currant?¿) i nosaltres en unes ganetes que no veges!. Com que els anfitrions no podien fer de cicerones al 100%, fitxarem a Maria per a l'ocasió i la veritat és que es portà de puta mare... si no sabeu on anar o què fer, la xiqueta te recursos per a tot!! contacteu-la!!! (1000 gràcies marieta!)... podeu imaginar-s'ho, no? soparets, eixidetes, rons, gasto, gasto i més gasto i disfrutant un ou!. Arribà Juanma, Carol, els papis (se'n recordaran del "barquet" tota la vida!), Mixel, Isa i Emi, Càndido... l'oratge no acompanyà gens ni miqueta i hi hagué prou gent que no pogué arribar (Gemma, Jose, Àlvaro, Marcieta...). Al final, prepararem un escritet per al marto que vaig llegir jo a la boda (juanma!!! s'esperen les fotos però ja!!!) i després de la boda la cosa s'allargà i s'allargà... de lo bueno, el "bichito", el prim, bromes als amics del marto i cap de fregona controlant... no tingué desperdici, de veres... vos deixe ací el manuscrit esperant a la transcripció per a quan estiguen les fotos...



Diumenge, després de quasi una setmaneta per allí, el personal anà tornant i em quedí solitari amb el Victor i Belén (que el bombo li queda de puta mare; està wapíssima!!!) relaxadament deixarem passar el diumenge, xinets per sopar i fer-nos la maleta per al dia següent.

Dilluns volí cap a Madrid i arribí a casa, la veritat és que estava destrossat!! esperava que la nota eixira el dilluns i nanai de la xina... després de descansar tot el dia vaig decidir anar-me'n a Sueca a veure la familia i el campanar i coneixer els nous "elements" familiars (enhorabona a les meues cosines Susana i Isabel i als respectius xotos, per les xiquetes que han dut al món!)... ja a Sueca, i esperant que Ruth arribara de EEUU (diu que l'han sobat més als controls dels aeroports que en una discoteca petà quan tenia 15 anys ;-) ) el dijous eixiren les notes... bé, va eixir la llista d'aprovats i jo, mira que em busquí per davant, darrere, lletra gran i xicoteta però res de res... al final l'experiència opositora d'aquest any ha acabat i el part, com deia a l'últim post, ha exit fallit.
Després del baixó inicial, torní a Madrid (Ruth arribava el divendres) i he deixat passar uns dies per veure que faig.... la cosa no està gens clara però de moment he decidit tornar-ho a intentar l'any que ve però, ni de conya em pose ja pq em puc tornar xafat del tot...

aixina que en estos moments mire que fer fins més o menys febrer per mantindre el cap en altra cosa... de moment què??¿ doncs.... s'accepten suggerències!!! davant l'afluència de xiquets al món (que per cert, Mixel i Isabel duen un nano!!!!!! pius al món!!!! jeeejej) igual algú necessita un cuidaor... algú s'ofereix?? :-)

i en açò, aquest cap de setmana estem a Sueca... s'intentarà desatascar l'assumpte de les fotos per publicar-les i, si el temps ens ho permet, fer alguna marxeta montanyenca.... fills de putes!! ara que puc no em falleu!! :-D

besos a tots....

anirem informant...


per cert!!! heu vist Pluton BrB Nero?

4 comentaris:

Anònim ha dit...

ei, enric! el meu correu, angelesmn@mixmail.com

Anònim ha dit...

hola enric!!!!!! com puc vora el teu album de picassa???

Anònim ha dit...

Un plaer acompanyar-vos, quan vullgau tornar aqui estic. Bessets a tots
MARIA

Enric ha dit...

Marietaa!!! què soc un desastre i havia perdut el teu mòbil i volia parlar en tú per lo de l'encomanda i, sobretot, perque no havia donat senyals de vida!!

li l'he demanat al Victor i ja el tinc, quan passes per Sueca?¿ estàs els nadals allí?¿?

bsooooooosss

enric