dissabte, 23 d’agost del 2008

L'estiu s'acabaaaaaaaaa

Després d'algunes setmanetes d'abandonament del bloc degut a la intensitat lúdico-opositora per sueca em decidesc altra vegada a escriure unes cosetes...

mentres uns estudien (o almenys ho intenten!) altres s'han decidit a fer els primers pinets en les marxes montanyenques per la comarca... una expedició anà a l'Ouet per fer-nos boqueta i pareix que l'experiència ha agradat... la pròxima etapa pretèn ser el Montdúver! ... mamons!! a vore si quan jo tinc temps se vos-en han anat les ganes ja!!... almenys açò ha servit per introduir les noves tecnologies a la quadrilla (que encara continuem anant a pedals! serà açò una -altra més!- ratificació de que som de POBLE?¿??) i ja tenim àlbums picassa i tot ...

http://picasaweb.google.es/matanasio/MARXAOUET12082008

falta que ens animem a completar les fotos! Deixe uns links cortesia de Michel, tant de les fotos a l'Ouet, com d'altres rutes marca de la casa (del micael, per supost)...

Rutes:
http://www.cma.gva.es/areas/montes/viasverdes/vias/prsl/valencia/index.pdf
http://www.cma.gva.es/areas/montes/viasverdes/vias/prsl/valencia/PR_051.PDF
http://www.cma.gva.es/areas/montes/viasverdes/vias/prsl/valencia/PR_153.PDF

I la marxeta ciclista per la Safor (extenent fronteres!!!)
http://www.gandiadigital.com/rutas/plantilla_turistica_rut_ra.html

Per altra banda, en esta emoció esportiva, que no sé si és deguda a la voràgine de les olimpiades de Pekin o a la necessitat de cuidar el cos una vegada passada la trentena, el Marto ha decidit abandonar la faceta ciclista després d'un apretó de xulet cara la bola de Cullera.... jaaaaarrrrlllllllll.... diuen que anava boquejant l'home!!! deu de ser fotut pq intentant pujar jo fa una setmaneta el PUTO cotxe va dir fins ací hem arribat i tallà la nostra relació... el problema es que el meu sexapeal econòmic en estos moments per canviar de companyer de viatge el tinc a la sola de la sabata... a vore com queda la historieta!!.

Ahhhh!! i també ha hagut festes de Fortaleny, visita a la casa de Jose i Gemma (http://picasaweb.google.es/matanasio/DINARFORTALENY15082008?authkey=inxtrV1Nsco), rebuda de convidats i hui Araceli i Sergi en paelleta al Sebastià inclosa.... com diria Araceli, quina gràcia de xikets!!

I per acabar, dos videos de regal de dos artistes suecans.... sabeu qui són?¿

un besot!


6 comentaris:

Unknown ha dit...

Gracies Enric. Crec que més o menys has resumit el que han sigut les vacances estivals.

Podriem ficar ja convocatoria d'escalada al Monduver, no? o fins les properes vacances no farem més expedicions? ;-))

Per cert, JuanDa entre l'apreto de la bola i de Fortaleny no sabem si seguix viu...

Àngels ha dit...

Hola! som Àngels!
Ja veig que les vacances han estat completetes, bons dinarillos, esport, platja, ... que bé! jo m'ho he perdut, buaaahhhh!!!!
Per cert, Michel, Daniel segueix viu... viu, però va arribar fet pols...ja no està per aquests trots, je, je, je, ell diu que no, però l'edat no perdona!
jo menys mal que no estava, em pec aquesta caminata i em moro,i és que ja no soc la que era, l'edat tampoc perdona, je, je, je, a mi més que a ell, ja sabeu!
Per Eivissa tot va bé, aquesta setmana jo estic de vacances, així que millor! i qui ha dit que l'estiu s'acaba??? encara queda! al menys per aquí! encara ens queden dies d'aguantar turistes subnormals que per a mi ja podíen haver marxat!!! estic farta de fer cues a la carretera, no poder aparcar, haver d'esperar per entrar als llocs, haver d'esperar per poder sopar o dinar fora, i vora la fauna que per aquí es mou! sembla un parc temàtic! això a banda dels guays que passetjen per aquí com si el barco i el modelito els donàs dret a passar primer! en qualsevol cas, estic encantada, ja ho sabeu, de viure aquí, per mi Eivissa és especial, m'encanta,el blau del mar, blanc de l'arena, els mercats, els tambors a la platja, el chill-out, la posta de sol, els carrers del centre de Vila, sopar a un chiringuito a la vora de la mar, el camp, les figueres, les herbes,... però que puc dir jo? va prou! que m'estic possant "embafosa"... fins aviat!

Enric ha dit...

Jejej... t'has deixat, Àngels, el relat de l'amor pels italians formenterencs amb vespinet i ulleres de dos pams i mig! :-)
dona-li mimets al xiquet que si estant en plena forma l'únic que fa és renegar, no me'l vull imaginar com estarà de pudent després de tant d'esport!! disfruta la setmaneta de vacances, cabrona! ;-)

(per cert, t'agradà el regalet de ruth?)

ahhh!! el juanma tbé ha penjat les fotos del dinar a fortaleny... i, ja saps, michel, que si voleu publicitat de la pròxima ascensió, sols cal dir-ho i escriure unes parauletes... espere, de totes formes, ixe projecte de fill per poder compartir la seua evolució...i com no, l'alegria!

bsos

Unknown ha dit...

Precissament ara ens n'anem a l'ambulatori a vore si ens trauen una foto com les que fa Martinez del bebé amb l'ecografia. Així ja en tindrem 2, les escanegem i te les passe.

Crec q jo a la proxima faré com Angels, i m'agafare les vacances una setmana ara, una mes avant, aixi aixi, pq aço de tindre 3 setmanes, fins dilluns no vaig a treballar i crec q ja estic de pre-crisis post-vacacional, pensant la propera setmana.

Angels, no patexis, desfogat tot el que vullgues al blog, que nosaltres t'entenem... Aixo d'estar de vacances a Eivissa deu ser fotut ;-). El JuanDa es degué motivar un poc el diumenge després de vore la risa del Valencia Street Circuit F1 i de la desfeta del Valencia. Suposse que ja ens donara el recaet.

Be, us diexe. El Monduver quan vullgau; Juan diu q ara quan acabe el periode vacacional estará lliure per a nosaltre. Qualsevol dissabte que vingau per ací, ho fem aixo.

Au.

Anònim ha dit...

Ie Enric que hi ha?
Res que ahir em comentaren la teua faceta amb els blocs i t´acaba de trobar. Sóc el Tibu de Fortapatxe.
A partir d´ara et dotorejaré els moviments des d´ací. Ho sent, però la xarxa és així.
Però has de saber que no ets l´únic amb blocs, si no t´ho creus pega-li una miradeta: blocdeltauro.bloc.cat
Au cacau!

Enric ha dit...

Pablo!!

he agregat el teu bloc al meu... molt interessant! continuem parlant!

bsos

enric